Enterprise Solutions

CarComm ontwikkelt en produceert een breed scala aan Rugged EDA & handheld computer accessoires, variërend van Desktop Chargers, EDA Multi-Charging Cabinets en Vehicle Cradles voor gebruik in de Post, Pakket en Retail Industrie.

Hieronder vind je een overzicht van al onze verschillende productcategorieën.

EDA Multi-Charger Cabinet

De CarComm Rugged EDA Multi-Charger Cabinet  is de perfecte oplossing voor grote bedrijven welke een groot aantal mobiele devices aan het einde van een werkdag willen opbergen en opladen. De kasten zijn verkrijgbaar in diversen afmetingen en hebben de capaciteit, om maximaal 210 devices per kast op te bergen.
Meer informatie.
EDA Multi-Charger Cabinet

Rugged EDA Quad-Slot Cradles

De CarComm Quad-Slot Rugged EDA Charging Cradle zorgt ervoor dat je mobile devices altijd opgeladen zijn en klaar voor gebruik. De cradle kan tot 4 handheld devices tegelijkertijd laden, de ideale oplossing voor het midden en klein bedrijf.

Meer informatie.
Rugged EDA Quad-Slot Cradle

Rugged EDA Desktop Cradles

Start je werkdag met een volledig opgeladen device. De CarComm Rugged EDA Desktop Cradle is de oplossing om je mobile device op je bureau of werkplek op te laden.

Meer informatie.
Rugged EDA Desktop Cradle

Rugged EDA Vehicle Cradles

Het integreren van je mobile device in je auto, bus of vrachtwagen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met de CarComm Rugged EDA Vehicle Cradle is je toestel altijd voldoende opgeladen en heb je je toestel altijd binnen bereik tijdens je werkdag.

Meer informatie.
Rugged EDA Vehicle Cradles