Carcomm introduceert - Passieve Houders (11-03-2009)

Passive Cradles Budel, 11/03/2009 -- Het Nederlandse bedrijf CarComm BV heeft begin maart, tijdens de CeBIT 2009, haar nieuwe productlijn van passieve toestelhouders geïntroduceerd. De passieve toestelhouders zijn verkrijgbaar voor 158 verschillende mobiele telefoons, PDA’s en
navigatie systemen.
Passieve toestelhouders
De passieve houder van CarComm is het perfecte accessoire om een toestel veilig te gebruiken in een voertuig. De passieve houder is snel te installeren en eenvoudig in gebruik. Het toestel is eenvoudig te plaatsen in de passieve houder.

De passieve houder kan eenvoudig in de ideale positie worden geplaatst waardoor het gebruiksgemak van het toestel optimaal is en er zo min mogelijk reflectie op het display aanwezig is. Doordat de passieve houder eenvoudig te verwijderen is met het click-on/off
systeem zal er geen onnodige aandacht getrokken worden wanneer de auto verlaten is.

De passieve houder kan op het dashboard worden geplaatst of op montage oplossingen zoals een Safety-Mount of Dashmount. Het laden van het toestel is ook mogelijk doordat in de onderkant of zijkant van de houder ruimte is opengelaten om een laadstekker op het toestel aan te sluiten.

Verkrijgbaarheid
De nieuwe passieve toestelhouders van CarComm BV zullen wereldwijd verkrijgbaar zijn. Eind maart zal de nieuwe productlijn van CarComm BV verkrijgbaar zijn bij alle bekende dealers en distributeurs.