Carcomm introduceert - De Multi-Basys (19-02-2010)

Multi-Basys Budel, 19/02/2010 -- Het Nederlandse bedrijf CarComm BV introduceert begin maart, tijdens de CeBIT 2010, haar nieuwe productlijn: Multi-Basys. De Multi-Basys is een universeel laadsysteem voor het gebruik van mobiele telefoons in voertuigen en is verkrijgbaar voor ruim 180 verschillende smartphones, PDA’s en iPhones. Eind Maart zal de nieuwe Multi-Basys wereldwijd verkrijgbaar zijn bij alle bekende retailers en distributeurs.
Multi-Basys
De Multi-Basys bestaat uit twee apart verkrijgbare componenten, namelijk het Docking Station en de Charging Cradle.

De unieke eigenschap van de CarComm Multi-Basys is dat, eenmaal geïnstalleerd, het met vrijwel alle telefoons of PDA’s werkt. Het is eenvoudig om van toestel te veranderen, zonder een compleet nieuw houder systeem te installeren.

Geïntegreerd in de toestelhouder is een efficiënt oplaadsysteem, geschikt voor 12V en 24V, die de mobiele telefoon of PDA oplaadt. De toestelhouder heeft een geïntegreerde antenne coupler, die GSM storing reduceert en het GSM signaal versterkt. De Charging Cradle is
eenvoudig van het Docking Station te verwijderen en werkt hierdoor preventief tegen diefstal.

Docking Station
Het Multi-Basys Docking Station is een universele Basis Station, waarin de Charging Cradle geschoven kan worden. Het Docking Station biedt zowel een stroom- als een antenneaansluiting welke kan worden aangesloten op het auto oplaadsysteem. Het Docking Station kan eenvoudig gemonteerd en geïnstalleerd worden op het dashboard.

Charging Cradle
De Multi-Basys Charging Cradle kan eenvoudig in het Docking Station worden geschoven. Toestelhouders zijn verkrijgbaar voor mobiele telefoons van de merken Nokia, Sony-Ericsson, Samsung, LG, HTC, Blackberry, Palm, Apple iPhone en vele andere merken. Er zijn ruim 180
verschillende toestelhouders verkrijgbaar.