CarComm official supplier van het TU Delft Solar Boat Team 2014 (18-06-2014)

CarComm TU Delft Solar Boat Challenge Vanaf heden sponsort CarComm met trots het TU Delft Solar Boat Team. Dit door het ter beschikking stellen van een aantal CarComm Mobile Smartphone Cradles en Quad-Band antennes.
De houders zorgen samen met de smartphones, die afkomstig zijn van Sonim, voor de communicatie tussen de boot en de volgauto.

Het TU Delft Solar Boat Team ontwerpt en bouwt draagvleugel boten, aangedreven door zonne-energie. Eens in de twee jaar neemt het team deel aan de Dong Energy Solar Challenge. Deze race loopt over een deel van de Elfstedentocht route en is het grootste evenement ter wereld op het gebied van boten op zonne-energie. Doel van het TU Delft Solar Boat Team is om de mogelijkheden van zonne-energie bij een groter publiek onder de aandacht te brengen.

Wij wensen dan ook het TU Delft Solar Boat Team veel succes met de race. Wilt u meer informatie over het TU Delft Solar Boat Team en de Energy Solar Challange, bezoek dan de volgende website www.solarboatteam.nl en www.dongenergysolarchallenge.com