Carcomm opent nieuw kantoor in Duitsland (27-10-2009)

Carcomm German Office Budel, 27/10/2009 – CarComm BV opent een nieuw kantoor in het Duitse Ratingen. Dit om haar Duitse distributeurs en dealers beter te kunnen ondersteunen.
Nieuw kantoor
CarComm BV opent een nieuw kantoor in Ratingen, Duitsland. CarComm BV gaat zich meer richten op de Duitse markt met als resultaat het kantoor in Ratingen. Het nieuwe kantoor geeft distributeurs en dealers in Duitsland een optimale ondersteuning door helder en direct contact met de afdelingen Sales, Technical Support en Customer Service. Met de opening van het nieuwe kantoorpand in Duitsland kan
CarComm BV sneller inspelen op de vraag en wensen van de Duitse klanten.

CarComm producten zijn wereldwijd verkrijgbaar. Echter, op dit moment wil CarComm BV zich voornamelijk op de Duitse markt richten.

Duitse website CarComm BV
De nieuwe Duitse website van CarComm BV (www.CarComm.de) is gebruiksvriendelijk en biedt een aantal voordelen voor de Duitse distributeurs en consumenten.

De nieuwe Duitse website van CarComm BV biedt enkele nieuwe features. Zo is er de vernieuwde keuzehulp, waardoor bezoekers van de nieuwe website in slechts 2 stappen zijn of haar gewenste accessoire heeft gevonden. Verder is er een vernieuwde indeling van de productgroepen, waardoor de website een overzichtelijkere uitstraling krijgt.

Niet alleen de indeling van de productgroepen is verandert, maar er is ook meer informatie per product verkrijgbaar. Een handleiding is direct te downloaden bij het desbetreffende product. Ook nieuw is de mogelijkheid om een hoge resolutie afbeelding van een gewenst product te downloaden via de productpagina.

Nieuwsberichten over CarComm BV of over de ontwikkeling van nieuwe producten staan duidelijk vermeld op de homepagina, waardoor het voor bezoekers van de website eenvoudig wordt om direct de laatst geïntroduceerde producten van CarComm BV te achterhalen.
Ook de nieuwe productlijn van passieve toestelhouders is in zijn geheel terug te vinden op de vernieuwde website van CarComm BV.