OEM / ODM

Wij hebben jaren ervaring in het produceren van klant specifieke oplossing voor bedrijven zoals bijvoorbeeld KPN, Vodafone, Telecom New Zealand, i-mate, ADT ( Worldwide security company ), Siemens, Pioneer, Symbol, Motorola en Microsoft. Wij ontwikkelen en produceren Mobile PDA Cradles, Hands Free Carkits, Modem Carkits, Microphones, GPS Receivers en vele andere producten volgens klant specificaties. Wij produceren en ontwikkelen alle producten in-house wat een grote flexibiliteit als voordeel heeft.

Het process
Bij de ontwikkeling en productie van een klant specifiek product worden de volgende stappen doorlopen.

Product ontwikkeling
Ons design en engineering team zijn experts op het gebied van het ontwikkelen van montage oplossingen.

Als een klant een op maat gemaakte houder nodig heeft vragen wij om een exemplaar of prototype van het betreffende product.

Het beste is dan een werkend product echter aan het begin van het ontwikkelingsproces voldoet een behuizing ook. In een later stadium is een werkend exemplaar nodig om, indien nodig, het elektrische systeem te ontwikkelen en / of testen. Onze engineers maken eerst een 3D tekening zodat de klant een eerste indruk krijgt van de houder. Als dit is goedgekeurd dan zal er een prototype worden geproduceerd.

Rapid prototyping
Onze design en ontwikkel afdeling zijn voorzien verschillende prototyping machines waaronder 3D printers en scanners. De 3D printers zijn snelle, veelzijdige machines die snel en kosten effectief concept modellen kunnen produceren.
Hierdoor kan de klant vrij snel in het ontwikkelings proces een tastbaar product beoordelen en eventueel veranderingen doorvoeren.
Als het prototype goedgekeurd is wordt deze naar de tooling en productie afdeling gestuurd.

Tooling
De tooling afdeling maakt de benodigde matrijzen en gereedschappen die nodig zijn om het klantspecifieke product te maken. De engineers hebben jaren ervaring in het maken van deze matrijzen en gereedschappen, als deze klaar zijn dan worden de benodigde producten naar de productie afdeling gestuurd.

Productie
Als alles is goedgekeurd dan wordt het productie process opgestart. De matrijzen zijn gemaakt en alle onderdelen worden geproduceerd. De onderdelen worden geassembleerd en de houder wordt mechanisch en elektrisch getest, hierna worden deze ingepakt en verstuurd naar de klant.
 
Voorbeelden van klant specifieke oplossingen

Rugged PDA Cradle
- Unitech PA550
- Pidion BIP-1300
- Pidion BIP-5000
- Pidion BIP-6000
- Pidion BM-150R
- Pidion BM-170
Smartphone Cradle
- Sonim XP3300 Force
- Sonim XP1300 Core
       
Navigation Cradle
- Pioneer AVIC-S1
 
Hands Free Carkit
- Telecom N-Z HTC Apache
       
Heeft u vragen, of bent u opzoek naar een OEM/ODM oplossing voor uw product? Neem dan contact met ons op.