De CarComm Multi-Basys is een universeel laadsysteem voor Smartphones, PDA's, Rugged EDA's en Navigatie toestellen in voertuigen.

Het Multi-Basys Systeem
Het Multi-Basys systeem bestaat uit twee onderdelen, namelijk de toestel specifieke houder en het universele docking station.

Het systeem is eenvoudig te installeren en het compacte design van de Multi-Basys past perfect in uw auto-interieur.

Het unieke kenmerk van de CarComm Multi-Basys is de veelzijdigheid van het systeem. Zodra de Multi-Basys geïnstalleerd is, is deze met een groot aantal toestellen te gebruiken. U kunt eenvoudig van toestel wisselen, zonder dat u een compleet nieuw systeem dient te installeren. U vervangt eenvoudig uw toestelhouder door deze eruit te schuiven en een nieuwe houder voor uw nieuwe toestel te plaatsen.

De toestelhouder kan eenvoudig uit de basis verwijderd worden om bijvoorbeeld diefstal te voorkomen.

Geschikt voor 12Volt en 24Volt
In de toestelhouder is een efficïent laadsysteem geïntegreerd dat geschikt is voor 12Volt en 24Volt. Het laadsysteem zorgt ervoor dat u telefoon of PDA altijd wordt opgeladen zodat hij ook buiten de auto altijd klaar is voor gebruik.

Het unieke en gepatenteerde ontwerp van het Carcomm Multi-Basys systeem zorgt voor een perfecte pasvorm zodat uw telefoon altijd stevig in de houder zit.

Mutli-Basys Cradle - Toestel Specifieke Houder
De Multi-Basys Cradle kan eenvoudig in het Multi-Basys Docking Station geplaatst worden.

In de houder is een Antenne Coupler geïntegreerd, die is afhankelijk van de smartphone, aan de boven- of onderkant geplaatst voor een optimale prestatie.
Als er een externe Quad-Band antenne op de Antenne Coupler wordt aangesloten, dan wordt het GSM signaal van buiten naar binnen bij de smartphone verplaatst.
Perfect voor als u problemen hebt met de GSM ontvangst in uw voertuig.

De houders zijn beschikbaar voor telefoons van merken zoals Nokia, Sony-Ericsson, Samsung, LG, HTC , BlackBerry, Palm, Apple iPhone en veel andere merken. Er zijn meer dan 180 modellen cradles beschikbaar, dit wordt wekelijks uitgebreid met nieuwe modellen.

Multi-Basys Docking Station
Het Multi-Basys Docking Station is een universeel basis waarin de Multi-Basys toestel specifieke houder geplaatst kan worden.

Het Docking Station heeft zowel een stroom- als antenne aansluiting. De kabels afkomstig van de basis kunnen worden weggewerkt voor een nette niet zichtbare installatie. Op de antenne aansluiting kan een externe Quad-Band antenne* worden aangesloten.

Het Docking Station kan eenvoudig op het dashboard of op bijvoorbeeld een autospecifieke montageoplossing worden geplaatst.

Voor een overzicht van alle Multi-Basys Cradles volt u deze link.

* Een externe antenne werkt alleen als de Multi-Basys Cradle is voorzien van een antenne coupler.